Specialpris på boken för ungdomar

Home » Förberedelser » Specialpris på boken för ungdomar

By micke on January 17, 2016. 1 Comment

unga_seglareBoken “Dra dit pepparn växer – så förbereder du din långsegling” är delvis tänkt för de med lite mindre budget- Även om långsegling aldrig är “billigt” så kan man komma långt med små medel. Nu säljs boken för mindre än halva priset till alla ungdomar under 25 år som funderar och drömmer om att långsegla.

Mina egna drömmar om att långsegla började redan i 10-12-årsåldern, även om det då var stora segelskepp jag ville segla. I senare tonåren insåg jag att bästa sättet att upptäcka världen kunde vara med en egen båt även om det sedan tog ytterligare 10 år innan jag hade råd att köpa en. Ett par år senare kom jag också iväg för ett sabbatsår som tog mig över Söderhavet.

Nu är jag medelålders, men jag kommer ihåg hur det var första gången – att lära sig att segla, söka information och sedan också planera och genomföra en riktig långsegling. Det vill jag gärna dela med mig av!

I boken finns kapitel om att man inte behöver köpa en dyr båt för att kunna långsegla. En hel del om hur man undersöker och fixar i ordning en 1960-70-tals båt, i exemplet en Vega men tipsen funkar på de flesta gamla båtar! Det finns också ett kapitel om hur man kan lifta på sjön och slipper köpa en egen båt.

Så är du under 25, så kan du mejla mig (micke at dromresan punkt com) så ska jag se till att du får köpa en bok till det lägre priset. Mer instruktioner finns på shopsidan.

/Micke

One Response to Specialpris på boken för ungdomar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *