Boken äntligen här!

Home » Aktuellt » Boken äntligen här!

By micke on February 20, 2015. No Comments

boken_levereradIdag på fredagseftermiddagen kom så äntligen en lastbil från tryckeriet med alla böcker. Jag är mycket nöjd med utseende och känslan.

Som alltid hittar man några irriterande korrmissar, men det gör jag när tidningen kommer från tryckeriet också, så det var väntat.

Jag konstaterar att min bakgrund som tidningsredaktör gör att det mer är som en 192-sidig tidning än en bok. Det betyder att det är mycket bilder, faktarutor och inpilade illustrationer. Men jag tycker att en bok ska ha mycket läsbart material och finns det plats kvar så ska det fyllas 😉

Boken går självklart att beställa. Läser man På Kryss eller Praktiskt Båtägande kan man få ett specialpris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *